Quick Update!!

mau update blog, cepat & pantas :-)

lawatan sambil belajar 
esok me kena entertain pelawat2 sempena lawatan sambil belajar tentang food safety kat kilang. ok, presentation slide ada 2 page tak siap. belum prepare camne nak present. cam banyak benda belum siap follow up. pening?!

kelas pandu memandu episod akhir 
ok hari ni jam 4pm (huh me balik awal ok-thanks mr boss) me memulakan episod akhir drama sebabak.. kelas pandu memandu. okie hari ni me telah jadi driver tak berbayar kepada pakcik instructor. kali pertama juga me telah gerakkan kereta dengan bergaya (ah tipu je ni).. apa2 pun selamat drive pakcik pergi dan balik walaupun sebenarnya sepanjang perjalanan pakcik tak habis2 komen..  

ujian jpj
bila sampai bab ni me panik sikit (tak panik banyak sebenarnya) tak pasti dah bersedia ke belum. adus dah lah hari test clash ngan monthly meeting. nak lari pun susah, banyak soal siasat. pening jugak!

bye2 gadget 
hari ini confirm me mau let go gadget itu kepada nanee. ok, bukan tak sayang, tapi dari tak guna (letak dalam almari je) baik me terbangkan.. emm jauh ke kedah.. selamat baking cute cuppies okie? 

bijak wang
okie, siap tengok program ni kat tv3? bagus program ni. tv3 siap offer kalau siapa2 nak presentation slide (yang ada dalam program tu) email kat mereka. me pun cuba2 e-mail kat bijakwang@tv3.com.my, request slide tu, tak sangka mereka reply. thanks ye..

okie, tamat sudah update.. bersambung nanti 

0 comment:

Powered by Blogger.