moment itu mana boleh dilupakan?


seronknya, bila mengenang moment2 ni. terasa, cepatnya masa berlalu.. atau eh dulu kurus, kenapa sekarang dah gemuk? hahaha~ ni picture zaman muda-muda. ada latar belakang banjaran titiwangsa lagi~

emm, siapa kata dalam semak tak boleh amik picture? tengok kitaorang posing tak ingat~ seronoknya time tu, banyak masa bersosial.. ehehe~

moment yang memang susah nak lupa. zaman takde air. g kelas pun tak mandi. hehehe~ ada pam air lagi. kira cam klasik betul..tengah2 malam bawak baldi, amik air.. pastu mandi, guna air tuh.. walaupun tak best.. layan je lah..

walaupun tempat ni dah tutup dan tak digunakan lagi, tapi moment itu masih fresh dalam ingatan.. best nya jika moment itu berulang semula :-)

2 comment:

sonata anak kancil said...

betapa kuatnya penangan
gambar lama ! bila tengok aje - terus ingat apa yang berlaku pada kala itu kan....kalaulah boleh back to nature! TAK BOLEH!!!

asilahkassim said...

hehehe
tu lah penangan nya~
tapi moment tu still segar je.. nak buang jauh2
pun tak boleh :-)

Powered by Blogger.