Kelas Pandu Memandu

 

ouch!! badan terasa sakit, begitu juga dengan kaki ku..

hari minggu ini bermula agak awal.. 8am (awal ke?), weekend ni kena sambung kelas driving.. waaa~ tak abes2 lagi!! hari ni belajar side parking. okie. pening kepala me nak faham step2 side parking ni mula2, tapi selepas beberapa kali barulah dapat catch up. emm pakcik instructor pun sampai da takde suara. hahaha. sabar je lah ye pakcik. hari raya, tak baik marah2..

kelas hari ni 4 jam. huh~ memang mental pressure me dibuatnya. tapi what i notice today, pakcik instructor dah tak banyak bising. hah, maksudnya me dah okie, sikit2. sepatutnya lah kan dah 10 jam belajar, kalau terkial2 pastilah pakcik instructor jadi incredible hulk

kelas hari ni sepatutnya bersambung sesi petang, tapi pakcik instructor dah tak larat nak mengajar hari ni. iskh2, kesian, pakcik terlebih2 mental pressure la tu.. huhuhu.. bagus juga, sebab boleh me rehat2 kaki yang sakit ni..



owh, hari ni ada sorang cik qc yang kawin.. emm, sorry lah tak dapat datang. semoga berbahagia lah hendaknya yer..  

0 comment:

Powered by Blogger.