Kantin Terbuka 2009

salam
hari ni ada kantin terbuka sempena raya. yeay!! sesi makan dan makan lagi. i like~ baru lah hari nampak semua umat manusia yang ada kat sini. hahaha~ me enjoy the day. best dapat makan2 free, macam2 ada. thanx to pihak penganjur. tahun depan sila buat lagi kantin terbuka. hehehe~

corat coret kantin terbuka 2009
1. ramai orang pakai baju raya. thanks 4 the support. barulah terasa kemeriahan raya.. kan..kan?? owh, by the way.. terima kasih daun keladi la untuk orang2 yang pura2 terkejut tengok me pakai baju kurung. siap puji2 lagi. ikhlas ke? hahaha. sila jangan tak percaya~
2. pakcik dj tak habis2 suruh orang nyanyi lagu raya. yang tak patutnya ada ke suruh me yang nyanyi. mau runtuh bumbung kantin nanti :-)
3. makanan banyak, hope semua habis.. elakkan pembaziran!
4. nampak semua orang enjoy makan, siap tapau lagi.. hehehe 
okie, till then.. 


 "paling awal~"
 
"see orang Q amik makanan. happening"

0 comment:

Powered by Blogger.