Final Stage (0_0)

final stage? hehehe.. setelah tergugat dengan kewujudan template ni, me sekali lagi telah menukar template blog dengan jayanya.. agak cool jugak kan..kan?? tapi sehingga time ni (12.30 am) me masih tak tido2 lagi, nie semua angkara post2 yang nak kena tukar colour font nya! (hurmm..~) takpe la mau sambung esok, serius jari jemari pun dah cramp.. 

owh, lupa mau update, ini lah novel yang me tempah dari MPH-Online yeay!! tak sabar2 mau baca, tapi cam tak sempat pulak.. hehehe..~ takpe, curi masa nanti.. okie lah, me mau pergi beradu (kui3)..sweet dream~

0 comment:

Powered by Blogger.