facebook~medan bertemu semula



emm, ada apa dengan facebook? 
facebook macam "gelombang", sekarang sume nak ada fb! 
menteri or x-menteri~ nak dekatkan hubungan ngan rakyat, kaum kerabat
artis~ ngan peminat
top blogger~ ngan reader: cam redmummy & hanis zalikha :-)
kawan~ untuk keep in touch!

seronok betul bila
1. kita boleh comment status mereka yang kita jadi "fan". cam dah lama kenal, walaupun tak kenal lansung!
2. lagi seronok jika empunya diri reply and active.. cam terasa dekatnya mereka..
owh itu kalau penangan fb menteri, artis, top blogger and sesiapa yang glamer~

tapi lebih seronok jika
1. fb menyebabkan kita jumpa kawan zaman sekolah rendah :-). uhuk~ dah lama sangat tak dengar cerita kawan2 sekolah rendah. yelah dah bertahun2 me tinggalkan.. 
2. fb mengeratkan hubungan ngan kawan2 sekolah menengah. hmm lebih best jika dapat recall benda pelik2 kita buat time kat sekolah.. hmm~
3. fb jumpa kan me ngan kawan2 kc.. yang me ingat memang sampai bila2 pun tak akan jumpa.. waaaa~ rasa nak menangis bila dapat track diaorang semula..
4. fb maintain kan persahabatan ngan kawan2 time U, keja and kawan2 semasa.. hehehe~

emm, tq facebook :-) 

0 comment:

Powered by Blogger.