Nutri+ Egg Tart

salam

yeay! semalam me telah cuba buat egg tart! actually me bukan lah fans egg tart, saje2 mau cuba, maklumlah stock telur sentiasa ada kan.. personally me kurang suka dengan tart ni. so oleh kerana me kurang suka, jadi buat sikit je lah. hehehe. hmm.. tapi ada banyak "kulit tart" yang ada.. so mau modify jadi tart lain.. nanti in next post me update :-)
p/s: resepi asal tart ni banyak yang dah modified, macam tak berani nak share.. hehehe~ 

"kulit tart"
 
"egg filling"
 
"after cook~so yellow!!"
 
"lebihan kulit tart yang akan BERTUKAR.. tunggu"

4 comment:

~lina talib~ said...

ko ganti egg ngan coklat...sedaaappp!!

Nanee Hamid said...

hai asie..slamat mencuba blueberry tart. kalau nak pastry yg rangup n rapuh.bule try kat link ni..
http://naneehamid.blogspot.com/2009/08/tart-telur.html

err...student ukm ke dulu?ehehhh

asilahkassim said...

hai nanee
emm memang tercari2 yang rangup n rapuh. thanks2. nanti asi try, yup student ukm, kawan sal

Nanee Hamid said...

oo..kwn sal ek. xprasan ur name ler.kalau muka maybe kenal kot..heheh.budak TS ke?

Powered by Blogger.