bahulu: dulu, kini dan selamanya~


 "hai, saya bahulu. saya bahulu yang sedap dimakan begitu saja"

jika bahulu itu boleh berkata2, mesti bahulu tu nak promote diri sendiri begitu.. hahaha~ ok, actually bahulu ni ole2 dari kenduri kawin. tapi serius memang bahulu ni sangat gebu, sedap, tak terlalu manis dan nyum2..

bahulu ni version moden punya.. tengok siap ada ceri-ceri lagi. nampak sangat menarik kan? i like~

hah, yang pentingnya, bahulu ni fresh made from sekinchan.. hahaha, haruslah me nak glamerkan hasil setempat di sekinchan ni.. kalau sebut je nama brand MASRI ni kat sekinchan.. mesti semua orang tau.. aii dah glamer sampai luar negara pun~

so, sesiapa yang nak dapatkan bahulu gebu carilah kedai bahulu MASRI bila sampai kat sekinchan.. hehehe :-) 


 "sedap tau..."
Powered by Blogger.