Coklat Buatan Tangan Ku~


buat coklat sendiri? emm, actually memang me ada keinginan nak pergi kelas buat coklat, tapi belum ada kesempatan. busy kan.. hehehe~ bila nabil da start buat coklat, teruja pulak.. baru2 ni mak ada attend kelas kemas, and ada course buat coklat. emak pun da perturunkan resepi kat me.. memang sangat teruja nak buat coklat, tengok saje hasilnya.. hahaha. tapi serius cam coklat kampung.. kurang best bila masuk dalam mulut. tapi takpe, 1st experiment kan.. ,lepas ni boleh cuba lagi.. chaiyok!!! (kepada nabil, sila perturunkan resepi dikau.. hehehe)

4 comment:

Nabil1489 said...

cube lag ek... aku de resipi nak share, tp xnak tulis kat blog... kalo nak, call je aku. TIADA BAYARAN UNTUK RESIPI NIE...

asilahkassim said...

nabil bg la resepi
pls..pls..

HafiZaH said...

pose la resepi tu...sy pon nak try rase coklat buatan sendiri...huihii

Rekareka said...

Cik Nabil bagi la resepi coklat buatan sendiri nie....

Powered by Blogger.