[sick mode~]

hari ini: Selasa, 11/8/2008
me telah pergi klinik panel di awal pagi untuk check demam yang menjangkiti diri ini adalah H1NI atau tidak. emm, walaupun doktor itu bagi rawatan ala kadar je, tapi dia telah sahkan me tak kena H1NI. alhamdulillah. yang tak best nya, doktor tak bagi mc. huhu~ so kena kerja.. well anda tau lah, jika bekerja dengan mood "sick bird" semua benda yang kita buat ada je tak kena. plus dengan arahan dan perangai2 orang sekeliling yang nampak lebih annoying membuatkan rasa sakit telah naik satu stage. huh~ rupanya bila kita di tempat kerja, walaupun dalam "sick mode" kita masih lagi boleh berpura2 tidak sakit. kenapa? emm, bila me balik je rumah automatik rasa sakit menjadi2. emak kata, demam kenapa tak mc? (emm, doktor tak bagi mc, plus mr boss pun tak offer balik half day?) emak kata lagi kenapa kat tempat kerja tak off air cond (emak, me share dengan 4 orang dalam satu department, tak mungkin kot off air cond, pasti ada "cacing kepanasan") .. hehe. tapi at this time, 11.40pm, me terpaksa berpura2 rasa sakit telah hilang, ye lah ada kerja nak kena buat.. huhu (tak best) and yang paling penting nak update scrap note ni. hmm okie, nak stop di sini. walaubagaimanapun hati sedikit tercuit melihat nuffnang keyword analysis, nak tahu kenapa?

guys~ mana ada "kisah cinta yang terlanjur" dalam scrap note ni. please lah.. cari lah perkara yang berfaedah sikit. plus jika ada pun "kisah cinta yang terlanjur" tak kan nak post kat sini.. huhu... apa daa~ peace ya!!

0 comment:

Powered by Blogger.