New Gadget?

yeay!!
hari ni me n emak jalan2 ke sungai besar. well main purpose adalah untuk hantar barang to my sis, but end up me beli this loyang.. hehehe~ this is mini cup cake loyang, sangat cool kan. additional to the team!! size nya ialah 13" x11". tapi sayangnya ialah, bila me balik and try nak masukkan loyang ni dalam oven.. dia tak muat. my oven is too small. maybe i need to purchase new oven? hehehe.. alasan?!


it's ok, the time will come.. for the time being, letak dulu lah loyang ni dalam rak barang2 baking. emm??

4 comment:

Nanee Hamid said...

waahh..sdang mencari loyang nih. beli katner ek?

asilahkassim said...

nanee, asi beli kat sungai besar. cost me around rm15 per unit kalau tak silap. sesuai untuk cuppies yang kecik2. tu la sayangnya tak muat lak oven. kalau nanee nak, tell me. u can have mine first.. nanti asi beli yang lain

Nanee Hamid said...

waahh..betul ke offer ni?bule ke?ishh..ishh...ni yg macik suke ni.hihii..mmg dah tercari2 lame dh. tp xjupe saiz mini ni.

Nanee Hamid said...

asi..kalo betui nak let go loyang nih, mail me at nan1y4t@yahoo.co.uk ek..=)

Powered by Blogger.