Mara ke Hadapan...~

okie~ welcome august 09!
sudah beberapa hari me tidak update scrap note ni. tidak busy, cuma tidak sempat.. emm, apa yang mara ke hadapan..? okie, me baru je nak amik lesen kereta.. wah, agak lambat kan? tapi takpe la, baru ada rezeki and keadaan agak memaksa.. so masa end of july, me telah sit ujian berkomputer jpj.. emm, tau2 je lah bila dah "senior" ni baru nak pergi test2 ni, agak kelam kabut juga. walaupun semua kawan2 kata soalan cam "kacang putih" je.. well diaorang dah lulus, so memang la semuanya senang.. kan?

malam sebelum nak exam tu, me baca buku kpp ni.. n buat latih tubi.. hehe~ walaupun bunyi nya macam "poyo", well persediaan mental dan fizikal itu penting. setelah me kira2, jumlah latih tubi yang me dah buat sebelum ke exam sebenar adalah 15 kali. semua melepasi passing mark tau.. hahaha~ so mau tau result ujian sebenar..?? tadaa..



ok, walaupun tak dapat full mark, tapi me still consider myself "pass with flying colours". so next is sesi ceramah dan latihan memandu, emm tak sabar mahu percepatkan semua urusan latih-melatih ni, tapi agak tersekat ngan komitmen kerja. takpe, biar lambat asalkan selamat kan?

0 comment:

Powered by Blogger.