Pulas Si Pulasan~

post dengan tajuk yang kurang sedap di dengar.. emm? 
mengapa pulas si pulasan? korang mesti pernah tengok buah ni.. "pulasan". me? juga tahu kewujudan buah ni, tapi sangat jarang di jumpai.. ada musim kan? sekarang memang time kebanjiran buah-buah tempatan macam durian (me like!), rambutan, cempedak, manggis dan macam2 lagi. so time ni lah dapat jumpa buah yang "jarang2" ada~ini lah dia pulasan. macam isi rambutan tapi tidak lekang~ rasa yang manis dan yang paling best nya jika mahu makan buah ni kena pulas kulitnya. kira kena ada skill memulas baru boleh makan buah ni. so ini adalah pulasan and manggis photoshoot~ hehe.. saje me amik buah2 photoshoot. asik gambar orang. boring juga kan?

isi seperti rambutan

dari sisi itu~

gambar close up?

buat bentuk bunga~

in style~

2 comment:

SyariLia said...

isshh.. kena try ni.. follow me too ye...

asiekassim said...

okie, no problemo. hi!!

Powered by Blogger.