Part 5 : Petang Yang Ceria~

26/6/09, Jumaat, 3.00pm
waktu untuk makan.. setelah penat berkayak dan tido dalam bilik (hehe..~) tibalah waktu untuk makan.. yahoo!! walaupun kami ni kategori "pelancong budget" tapi terlupa pulak nak bawa stok megi.. n minuman 3 in 1~ so, kena lah layan makanan extra mahal kat Mama Restaurant.. service nya agak lambat tapi makanan nya agak ok, untuk di telan..

me order nasi pattaya-hehehe~
hari2 petang begini agak seronok berjalan2 di tepi pantai.. hari panas tapi masih layan~ lihat saje emel masih sempat menulis2 di atas pasir2 pantai..

emel write "asie"

"us"
perjalanan masih diteruskan.. di persisiran pantai.. gembira tak terkata~

jalan di pasir pantai..
 
lepak di tepi pantai.. sesi gosip~ huhu


map pulau perhentian. mana perhentian besar?semua ada di sana..

seronok berenang.. gembira2!!

petang tu sesi training.. snorkelling~ hari ni banyak aktiviti "pertama kali", memang agak teruja, penat tapi seronok!!

0 comment:

Powered by Blogger.