Part 4 : Air itu Biru Transparent!

26/6/09, Jumaat, 9.40am
tak sabar2 rasanya nak berendam dalam air..~ pagi tu tanpa membuang masa, kami terus bersiap2 untuk ke air biru.. hari panas ye.. tak sesuai untuk berendam.. jalan2 ke private beach.. cantik betul view kat sini!!

discover it~

capture by me~
buntu~ tak tahu mau buat apa.. kena cari aktiviti nih.. berendam dulu dalam air biru.. acara rasmi merendam kaki dalam air biru.. jeng2~

kaki kami jua~

mari berkayak,kawan2!
at last, kami buat decision untuk berkayak.. ye berkayak di atas air biru.. syok nye~ dah lama tak berkayak. stamina mengayuh pun dah takde. season betul! hehehe.. kos berkayak adalah seperti berikut: 1 jam=rm10, 2 jam=RM20, satu hari=RM30.  so kami berkayak untuk 1 jam aje.. uiks tak larat mengayuh lama2.. oleh kerana di awal rancangan takde budget untuk aktiviti berkayak, maka setiap orang kena tambah RM5.. huhu~ tapi berkayak best.. lagi2 kalau kita duduk kat tengah2.. tak payah mengayuh.. seronok!!

bersedia

emel n anis

untuk duduk kat tengah2~
aktiviti berkayak berakhir kira2 jam 12pm. hari dah panas terik baru teringat nak naik chalet.huhu. agak penat dan lenguh tangan2, maklumlah dah lama tak exercise tangan.. hehe. balik chalet, katil yang tak seberapa empuk menjadi mangsa.. keletihan.. mahu tido sekejap.. menghilangkan letih dan mengantuk. emm..~

0 comment:

Powered by Blogger.