Part 1 : Merancang Percutian~

MARI BERCUTI!!!
dimana? dengan siapa? nak bawa apa? budget macam mana?
BUDGET?? okie, mari bercerita tentang budget. kali ni me n kawan2 merancang untuk cuti2 malaysia di Pulau Perhentian, Terengganu. sebenarnya merancang untuk cuti ni dah lama, sekitar Nov 08.. alhamdulillah, perancangan percutian ni boleh di kira berjaya.. 
APA YANG PENTING?? KERJASAMA~
oleh kerana budget orang2 bujang ni selalunya agak terhad.. maka aktiviti mengumpul "Dana Perhentian" telah bermula sejak Dec 08, sebulan RM50. terima kasih kepada cik emel yang sudi menjadi banker.. huhu.. walaupun dia pening dengan menguruskan RM yang keluar dan masuk.. tapi tetap layan~
cik anis: perancang percutian.. d great! walaupun dia ni kadang2 pening dan kalut.. tapi sangat teliti. merancang percutian dan budget dengan baik.. emm, thanks ya anis~ we really have a good time.. so me, erin n pnaz? kami penyokong tegar kepada rancangan percutian ni.. (hehehe~)
so, BUDGET awal adalah untuk setiap seorang adalah RM350 (tempat tinggal,transportation and aktiviti), tak termasuk makan minum.. maka dengan ini bermula lah edisi percutian ke PULAU PERHENTIAN!!

0 comment:

Powered by Blogger.