shopping lace?

"pening dibuatnya
tema hijau.. lining hijau sudah ada.. 
lace? takde... emm, kena shopping kat sungai besar ni!!"
(gambar hiasan)
FAKTA:
1. yang shopping lace ni adalah Intan n Firhan, not me :-)
2. diaorang datang lambat betul, lepas asar! sabar je lah..
3. lelaki memang tak suka bila kena pilih2 ni, selalu je lepas tangan kat perempuan. kesian my frens. kena buli. hehehe.. (takpe buli balik, time kat kaunter bayar)
4. tak jumpa lace yang berkenan sehingga kol 6.15 pm
5. singgah butik pengantin. dapat offer superb. baju+aksesori+make up ala2 artis = RM600. terus confirm
6. 6.45 pm gerak ke batu 23 untuk makan malam. makanan yang sedap.. seafood ok?!
7. 8.15 pm gerak balik ke my house~
8. me telah di propose untuk jadi pengapit. hahaha. apakah? tak sesuai betul!(nampaknya kena diet nih.. ada masa 1 bulan setengah) tapi sebelum itu mestilah mematuhi syarat yang telah di tetapkan :-)
(gambar hiasan aje..)
sehingga waktu post ni ditulis.. perut memang sangat kenyang, nak bangun pun malas!! hahaha.. nampak gayanya me akan ada tanda2 pra obes tahap 1. kui3.. anyway.. happy tengok intan n firhan. dulu masa bercinta asik perang aje. tapi hari ni nampak sweet pulak.. semoga jodoh korang panjang~ amin

0 comment:

Powered by Blogger.