segalanya kurang hari ini


FAKTA
1. Kurang pandai: merujuk kepada orang yang blur2 hidup dia. sape punya kerja, sendiri mahu ingat lah, orang lain pulak kena amik tau!!
2. Kurang cari pasal : my mood agak tak okie. so kurang cari pasal. humm~
3. Kurang masa : tak sempat nak siapkan report hari ni. banyak gangguan teknikal pulak!
4. Kurang asam : kawan sebelah meja, dari dia balik petang tadi sampai sekarang ni tak abes2 nak cari pasal. hahaha.. tapi tq la.. kerana ingatkan pasal isya and mimpi ngeri.. 
5. Kurang selesa : tak paham kenapa kat sini ada orang suka tengok orang lain macam nak makan. huh~ tak suka.. korek biji mata baru tau!!
6. Kurang rehat : hari ni bekerja agak lama. pecah rekod peribadi. 15 jam kat kilang~ huh! me tak rela okie.. kerana kerja. penat menunggu sehingga mata pun jadi sangat mengantuk.. 
7. Kurang suka : tak nampak ke dah penat ni. ada lagi orang yang tak paham bahasa tahan2 menghalang me dari balik umah. so annoying, okie! keep ur silly Q to other people!!
8. Kurang enak : Kurang enak di dengar. cerita yang my cousin bawa ni betul2 gempak.. hilang rasa mengantuk! hmm.. betul kah ada aktiviti camni kat kilang.. wonder? 
9. Kurang rasa kenyang : atau dalam erti kata lainnya- lapar. rasa nak makan, tapi dah lambat sangat. tak mungkin makan time nih.. percubaan diet nih!! 
10. Kurang rajin : esok mahu masuk lambat 2 jam. huhu~

itu sahaja.. esok ada secret mission~

2 comment:

kwn sblh meja said...

bukan mencari pasal tapi concern n menunjukkan rs simpati..hehehe

asiekassim said...

hek eleh kawan sebelah meja
simpati la tu~

Powered by Blogger.