Koleksi&Impian~

koleksi & impian? untuk kamu yang tak pernah tau, me sebenarnya suka baca novel. minat membaca novel ni dah start since 2002 lagi. emm, kenapa? tak percaya?! yup, cuma lately ni sejak kedai buku jauh dan tekanan kerja yang agak banyak, maka aktiviti membaca novel sangat terhad~ me, myself suka baca novel2 publish by Alaf 21. siap buat collection lagi. kalau tak silap current dah ada 110+ novel. itupun tak termasuk yang dah hilang atau dicuri. kat bawah ni, antara novel2 yang ada. kawan2 selalu tanya.. "kenapa kumpul novel2 ni?".. jawapan nya mudah aje, tapi sangat susah mau di realisasikan~ "nak buat kedai sewa novel, kedai tu ala2 kiosk, ada reading corner, ada internet [ala2 cc- maybe with 2 lappy ke?] & ada cake n drinks corner".. so there is the dream~

emm, memang sangat susah nak di realisasikan.. emm, how i wish that one fine day ada kiosk ni..! however it is, aktiviti mengumpul novel, masih berjalan seperti biasa.. dengan harapan, satu hari nanti angan2 jadi kenyataan.. 

2 comment:

Anonymous said...

bestnye tgk koleksi kau...

asiekassim said...

huhuhu
thanks~

Powered by Blogger.