mahu tapi....


kalaulah...
ada orang nak bagi secara free benda ni, alangkah bagusnya..
hahaha.. u wish!!
walaupun aku tau tu dalam mimpi je, tapi layan je lah..
seorang kawan ada bertanya
"mau angkat tak dslr aku, next month mau angkat baru punya.."
dalam hati berkira-kira
"alangkah bagusnya ada walaupun 2nd"
tapi logik akal berkata
"ada kemampuan tak..?"
kusut betul.. mau jawab apa?
"mahu tapi....."
next month berderet2 to do list yang menggunakan banyak aliran tunai..
emm, tapi rugi pulak.. tolak peluang
aku suka amik picture, guna digital camera lah
tapi dah takde kepuasan mau cuba pakai dslr
tapi ada kawan kata
"kalau untuk saje2 baik tak payah, membazir.."
emm.. tapi alangkah bagusnya kalau dapat cuba untuk ada
kalaulah ada orang mau bagi free kan..
huh.. 
berangan lagi!
zaman sekarang masuk tandas pun bayar,ok?

2 comment:

Salbiah bt Karim said...

x rugi membeli, mmg puas hati tangkap gambar. alah membeli menang memakai bak kata org. hehe.

asie said...

waaa..jeles nya aku ngan ko..!!

Powered by Blogger.