[activate silent mode]

mahu bertenang. tanpa gangguan. tanpa konflik
shhhh.... ~
[activate silent mode]

selalu kita dengar orang berkata.. "bila takde depan mata, barulah kita menghargai sesuatu dengan baik".. emm, kadang2 rasa macam diri sendiri pulak! i miss those days when i was there!! really!! kenapa? miss to be myself~ happening+garang+cakap tak tapis+talk a lot~ huh.. feel the "family" environment and "HWWT- How We Work Together" practises.. need to be back on track. Am I made correct decision?? :-)

i wish to be in spa~ yup, any!! rasa nak berehat2 menenangkan fikiran dan jiwa yang kusut.. alangkah syoknya! kalaulah ada doraemon dah tentu mintak kat dia : Pintu ke Spa~ hahaha.. 
 
selalu orang kata warna hijau menenangkan.. hijau~ingatkan me pada sawah. bertuahnya dapat tengok sawah padi dari dekat.. tapi malangnya, tak juga rasa tenteram? 

pulau perhentian: tak sabar mahu sampai ke sana. pasti peluang ini akan dihargai sebaik mungkin untuk berehat2. tenangkan jiwa yang kusut. pasti. kamu semua~ doakan me baik2 aje.. hopefully akan enjoy trip ni! really need momentum untuk balik semula ke "mood" asal.. 

yup, harap2 hidup akan kembali normal. tanpa tekanan. tanpa prejudis. 
[activate normal mode~]

2 comment:

RobinHood said...

Have A Good Oliday!
huHUhuhu
Ilangkan SMua StresS

asiekassim said...

thanks!
will do~

Powered by Blogger.