Release Tension~



selama 3 hari ni aku telah menghabiskan masa dengan YOUTUBE .. hehehe~ 
mengisi kekosongan jiwa (jiwa lah sangat..)
actually.. aku telah search beberapa film yang pernah dan belum pernah tengok
1. 30 Hari Mencari Cinta (emm??)
2. Ayat-Ayat Cinta (mau jadi Aisya..?)
3. Sepi (aku tidak sepi, don't worry..)
4. Gubra (aku gabra..)
5. Sepet (mataku tidak sepet)
6. Pensil (bagus bangat film ni)
Dalam banyak2 film ni, aku mahu congrats krew Pensil, cerita dia memang cerita air mata .. Banyak pengajaran tersurat dan tersirat .. 5 Star untuk main actor walaupun cacat dan selalu didera tapi ada semangat juang yang tinggi
Jadi di kesempatan ini, saya mahu ajak korang semua tengok dan menghayati "PENSIL" (apsal dah macam promo lak ni..)
"Siapa kata filem Malaysia tak bagus..?? Fikir semula..Ada bagusnya"

0 comment:

Powered by Blogger.