Jumaat Itu~

hari ini hari jumaat@ 29 may 2009

seronoknya sebab aku cuti.. hehehe. walaupun bukan senang mau cuti tapi cuti aje lah.. free mind, run away from work, production and quality issue... owh!!!

i'm so so sorry dear, cannot make it today. walaubagaimanapun aku doakan semoga kamu bahagia ke akhir hayat, gembira dan bertahan.. selamat ke fasa baru, harap tak hilang kamu terus..
(me happy for u, tapi sedey juga..)

walahwei.. seronok nye dapat kacau orang2 yang keja time kita cuti.. kesian korang, tak concentrate buat keja.. thanx ya!! u'll cheerish my day.. serius tau.. kui3!!
[fazek]+[nasul]+[ira]+[nonet]+{wak}+{apitt}= frens remains!!
-kita menghargai persahabatan, tanpa sahabat kita tak kenal diri kita-

jumaat ini.. sakit gigi.. nak jumpa dentist pun terasa malas.. next friday bole?

terima kasih tuhan, kerana jumaat ini aku masih disini, menghargai hidup, menghargai kasih sayang dan menghargai segala-galanya. mungkin tak dapat terluah dengan kata2 atau perbuatan.. tapi kuat dalam hati dan ingatan!

[i do]

0 comment:

Powered by Blogger.