inventori


dah lama aku tak check kotak novel ni.. dah berhabuk!! hehe.. malam ni terasa-rasa nak mengemas, nak update inventori novel ku.. emm, dah lama start kumpul novel2 ni since 2002, zaman U, cuma skarang ni dah slow sikit, takde masa nak baca.. huhu~
oleh kerana last week baru tambah 2 lagi novel, emm kena update ni inventori book.. cam dah lama tak update nih!!
maybe kena computerized kan data2 novel ni.. buat database? erk, dah lama aku pun da lupa camne nak wat.. sape mau ajar?

0 comment:

Powered by Blogger.