Oh!! Loyangku

hahaha.. fav loyang pun ada..?? kali ni aku nak memperkenalkan my fav loyang 8x8. Loyang ni aku beli last year semasa semangat membuat cheese cake membuak2 ..hahaha.. aku telah rembat 2 sebenarnya.. di kedai Yummy kat Tanjung Karang...

apa yang best nya loyang ini? loyang ni bley dibuka lapik bawahnya.. dan sangat2 memudahkan kerja mengeluarkan kek dari acuan.. memang senang! loyang ni sangat sesuai di gunakan untuk kek yang adunan dia tak cair.. macam adunan cheese cake dan kek lapis.. sangat tidak sesuai untuk adunan moist cake.



itu saje..~

2 comment:

Nadine said...

hi, may i know where can i buy this type of baking tin?
puas i cari tapi tak jumpalah.. :(

asilahkassim said...

hai nadine
asi beli kat tanjung karang, hometown~

Powered by Blogger.