PART 4 sayonara 2008

yeah!! mari sambung PART 4 sayonara 2008...

pergh tak sangka banyak lak part2 ni...layan je la okie.. yup november datang lagi!! best betul bila november datang lagi..
opss sebelum lupa end of oct, aku ada attend satu kelas membuat kek 'basic cake and cup cake deco'.. tenaga pengajarnya ialah kak min..yang tak lokek sekali memberi tunjuk ajar..aku attend kelas ni suka2 je..tapi mana tau kan satu hari nanti aku nak wat bisnes kek..at least da ada basic..mm? so sesiapa yang berminat nak belajar boleh la usha ke web kak min@ www.baking project.com
october 2008

ini adalah aksi sebelum

ini plak aksi selepas..ok la tuh...
november 8&9, jom jalan2..cari pasal..kali nie nak g mana plak...? yea..yea jom kita ke lost world of tambun!! aktiviti ni seperti biasa pada weekend n di join oleh muka2 sama je ngan trip sblm..cuma ada tambahan cik pnaz,erin n encik redza..kali ni g ngan kupon diskaun maka masuk lost world of tambun cuma rm19 instead of rm39.. seronok la dapat main2 air dalam ni..yang paling best skali berendam dalam kolam air panas.. tempat penginapan adalah kat hill city hotel..apartmen yang agak kecik tapi muat la untk sume..malam tu makan malam ngan kfc n nasi..esoknya sebelum balik sempat gak berjalan2 sekitar kuala kangsar n berenti makan laksa..nyum..nyum..
november 2008



november 7, masa untuk mengucapkan selamat tinggal kfc...idaman ku selalu... setelah 3 tahun berkhidmat di kfc sampai lah masanya untuk aku menarik diri.. memang sedey nak tinggal kan.. tapi apakan daya daku terpaksa.. hehehe... walaubagaimanapun perjuangan mesti diteruskan..dikesempatan ini aku ingin mengucapkan jutaan trimas kepada bos2,manager2 kfc n staff2..tanpa korang siapalah aku..semoga korang akan lebih suksess pada masa akan datang..


2 orang sahabat gosip yang layan...hehehe..
november 17, juga permulaan bekerja ditempat baru...emm tanggung jawab dan tekanan baru..apa2 pun harap aku bley sesuaikan diri ngan tempat ni..chaiyok asie!!!
november 27, happy birthday to me...semoga akan lebih suksess, bahagia n dimurahkan rezeki
n happy birthday to all my gal fren~
nonet 17,nana 21, eza 25, ira 26, fazek 28, soon 28, reen 28, shue 30, ram 30
:: berushalah untuk diri sendiri::

0 comment:

Powered by Blogger.