PART 2 sayonara 2008

okie mari kita bersambung....PART 2 sayonara 2008
mmm banyak sebenarnya benda2 yang berlaku disekeliling... yang ajar untuk berfikir,menghargai dan menghayati...ahhhh apakah...?! perjalanan hidup ni tak pasti, sama ada kita berani nak amik risiko atau tak je... meminjam kata2 seseorang.. " tanpa keberanian mimpi tidak bermakna.." ye hidup kena berani..kalau tak jadi la 'katak bawah tempurung..'

dalam bulan june ni tak banyak benda yang menarik kerana kesibukan kerja yang luar biasa..emm?banyak kekacauan jiwa mungkin..?? tak kisah la yang pastinya ni bulan ni pertama kali aku belajar wat cheese cake...n setakat ni da 3x aku buat..alhamdulillah menjadi je eksperimen2 ni.bakat terpendam mungkin..hahaha..
june 2008

strawberry cheese cake vs smarties cheese cake

yea..yea july!!!
apakah yang menariknya...oooo bulan ni pertama kalinya geng2 aysk kuar bercuti bersama2... trip ke port dickson!!! tempat tinggal yang superb n laut port dickson yang ok la nak mandi manda...so terima kasih kepada kawan2 yang banyak berusha untuk pastikan trip ni menjadi..n terima kasih juga kepada anis yang sudi memandu sejauh itu..

july 2008

wajah2 ceria...pheeewit!!!

pose dan pose lagi..



dalam bulan yang sama, ada aktiviti makan2 di baraombak ampang untuk membincangkan agenda seterusnya...makan malam jam 9.00mlm..tapi anis,emel n aku sampai kol 11.00mlm...bukan nye sengaja lambat 2 jam..kitaorang sesat jalan..hahaha..tak pasal2 merasa kelaseran mulut nana n raja pada malam itu..tapi kesian kat nana gak dia cancel nak tgk wayang ngan hafiz...uhuh..takpe lain kali kami tak lambat lagi..wokeh. kat sini makanannya ok,tapi tak variety..hohoho


walaupun dilaser kami masih tersenyum dengan jayanya..heheh

wah seronok nya tahun ni..melancong aje..kali nie ke pulau lagi..PULAU REDANG n seperti biasa free..hehehe...berbanyak time kasih la kepada management kfc yang arrange district meeting kat sini..ni kali ke 2 menjejakkan kaki ke redang..emm laut dia memang cantik..!! aktiviti yang paling best yelah snorkeling..don't worry la aku pun tak tau berenang..tapi masih bley snorkeling ngan baik..ikan2 kat taman laut sume friendly2..n yang seronoknya bila nampak ikan bawal besar..kerapu besar..terbayang2 kesedapan nya kalau masak sweet sour ke, 3 rasa..nyum..nyum..

august 2008

sekitar terengganu



seronok berjalan tinggal sume keserabutan kat store..biar orang lain pk..hehe...

nie plak malam dinner catur bestari..thema malam ni adalah fiesta..maka pakai je la apa2 yang patut.. so ada la yang dress up ngan rambut afro,rambut tocang la...hehehe, barulah..layan!!!

end of part 2

:kalau takut dengan risiko,jangan bicara tentang perjuangan:

0 comment:

Powered by Blogger.