PART 1 sayonara 2008

so bermulalah PART 1 SAYONARA 2008...
I do think 2008 was a great year 4 me!!
eventhough masih banyak lagi benda yang belum tercapai..hehehe. anyway dikesempatan ni, dengan sukacitanya aku meluangkan masa untuk share greatest thing happen to me throughout d year 2008..
mmm awal2 tahun tak banyak benda yang berlaku.. dengan kesibukan kerja sebagai manager kfc..hehehe..tak sempat nak pikir apa2 kecuali kerja.kerja.kerja..(miss those time alot!!)... so sebagai ganjarannya..top management membelanjakan sejumlah wang kepada sume manager kfc ke CLUB MED CHERATING..wow beautiful place..kalu bukan kerana free tak merasa la ke sini..nway TQ KFC!!
march 2008

pose nak balik n aktiviti panjat memanjat...hehehe..


beautiful scenary...cherating beach


meeting lagi!! takde keja lain manager2 kfc ni..kali ni lunch free plak..kalu tak silap masa ni ada quarterly meeting..bill sume under boss..
april 2008
may 2008
congratulations kepada liya kerana cik husna khaliqah selamat di lahirkan pada 17/05/08..sungguh comel sekali...tapi pict2 ni waktu dia dah besar..hehehe.. month ni jugak cik murni telah diikat ketat oleh encik roslan...hehehe...perjalanan yang agak jauh ke rumah murni di sungai tengi..tapi digagahkan jugak..

cik husna bersama mummy nye...ni pict2 dia dah besar..hehehe



keanggunan cik murni terserlah sekali...

okie abes part 1..to be continue. next....
: jika hari ini hujan akan panas kah hari esok?:

0 comment:

Powered by Blogger.