sayonara 2008

selamat tinggal 2008::babai 2008::da 2008::chow 2008::bye-bye 2008
esok adalah 31/12/08 hari terakhir untuk 2008
alangkah cepatnya masa berlalu
tapi hidup mesti terus
apa yang terjadi semalam,hari ini adalah penentu hari esok
if u fail to plan,you plan to fail
apa yang belum tercapai, pastilah di carry forward ke 2009
hehehehe..
azam saya tahun ini
adalah meneruskan azam tahun 2008 yang tak tercapai2 lagi
semoga 2009, akan menjadi tahun terbaik untuk saya.. menjadikan saya
seorang yang lebih suksess n bahagia
Alhamdulillah kepada yang Maha Esa kerana memberi peluang untuk
hidup sehingga hari ini..
akhir kalam
:sinar itu pasti ada untuk hari esok:

PART 5 sayonara 2008

mari bersambung ke PART 5 sayonara 2008 - special event thru year 2008

edisi khas special event thru year 2008

1. my sweetest fren engagement 080808: ezanita abd rahman wif encik jamal

may hapiness always wif you...



2. my gila2 geng engagement 281208 : nur hanani hasni wif amat taib

uhh..so sweet nani..hahaha


3. my school fren wedding puan baya 261008

semoga kekal ke anak cucu
4. my sister-sister wedding 301108 : puan murni n encik roslan
semoga berpanjangan dan kekal ke anak cucu
5. my asrama fren wedding 301108 : encik dzulhelmy n puan wani




sebenarnya ada banyak lagi wedding sepanjang tahun ni..tapi tak sempat nak g kerana kerja.. walauapapun, semoga korang bahagia bersama orang2 tersayang.. semoga kekal ke anak cucu..
~LOVE NEVER END~
:: cinta jika tiada kesunyian jika ada menyakitkan,ADA APA DENGAN CINTA?::

PART 4 sayonara 2008

yeah!! mari sambung PART 4 sayonara 2008...

pergh tak sangka banyak lak part2 ni...layan je la okie.. yup november datang lagi!! best betul bila november datang lagi..
opss sebelum lupa end of oct, aku ada attend satu kelas membuat kek 'basic cake and cup cake deco'.. tenaga pengajarnya ialah kak min..yang tak lokek sekali memberi tunjuk ajar..aku attend kelas ni suka2 je..tapi mana tau kan satu hari nanti aku nak wat bisnes kek..at least da ada basic..mm? so sesiapa yang berminat nak belajar boleh la usha ke web kak min@ www.baking project.com
october 2008

ini adalah aksi sebelum

ini plak aksi selepas..ok la tuh...
november 8&9, jom jalan2..cari pasal..kali nie nak g mana plak...? yea..yea jom kita ke lost world of tambun!! aktiviti ni seperti biasa pada weekend n di join oleh muka2 sama je ngan trip sblm..cuma ada tambahan cik pnaz,erin n encik redza..kali ni g ngan kupon diskaun maka masuk lost world of tambun cuma rm19 instead of rm39.. seronok la dapat main2 air dalam ni..yang paling best skali berendam dalam kolam air panas.. tempat penginapan adalah kat hill city hotel..apartmen yang agak kecik tapi muat la untk sume..malam tu makan malam ngan kfc n nasi..esoknya sebelum balik sempat gak berjalan2 sekitar kuala kangsar n berenti makan laksa..nyum..nyum..
november 2008



november 7, masa untuk mengucapkan selamat tinggal kfc...idaman ku selalu... setelah 3 tahun berkhidmat di kfc sampai lah masanya untuk aku menarik diri.. memang sedey nak tinggal kan.. tapi apakan daya daku terpaksa.. hehehe... walaubagaimanapun perjuangan mesti diteruskan..dikesempatan ini aku ingin mengucapkan jutaan trimas kepada bos2,manager2 kfc n staff2..tanpa korang siapalah aku..semoga korang akan lebih suksess pada masa akan datang..


2 orang sahabat gosip yang layan...hehehe..
november 17, juga permulaan bekerja ditempat baru...emm tanggung jawab dan tekanan baru..apa2 pun harap aku bley sesuaikan diri ngan tempat ni..chaiyok asie!!!
november 27, happy birthday to me...semoga akan lebih suksess, bahagia n dimurahkan rezeki
n happy birthday to all my gal fren~
nonet 17,nana 21, eza 25, ira 26, fazek 28, soon 28, reen 28, shue 30, ram 30
:: berushalah untuk diri sendiri::

PART 3 sayonara 2008

bersambung lagi!!! PART 3 sayonara 2008

bulan 9 bulan puasa...emm busy betul waktu buka posa kat kfc..tak terhandle rasanya...yang heran kenapalah orang baru nak Q bila da azan..? kesian kat orang yang keja... dah la tak dapat buka posa awal..pastu kena marah lagi ngan customer...cam la dia sorang je yang posa...

nway...aktiviti buka posa tahunan aysk diteruskan... organizernya mestilah cik asi, cik anis, cik nana n cik raja.. anis yang pilih tempat,not bad..tempat ok n bley lepak sampai nak tutup..terima kasih la kepada semua yang datang.. masa ni gak shida edarkan kad kawin..huhuhu

september 2008

seronok jumpa kawan2, makan pun tak banyak..

aktiviti berbuka diteruskan ngan kawan2 uk plak... kali ni bertempat di ss15,subang jaya..tempat ni mestilah aku yang pilih..n aku yang pilih menunya.. food sume okie n sedap...kan..kan..?? terima kasih juga kepada kawan2 yang sudi datang ke subang..


sesi makan berbuka

hehehehe kenyang

so sebulan posa, raya datang lagi... alhamdulillah melalui ramadhan dengan jayanya...semoga jumpa lagi tahun depan...seperti biasa raya kena keja, budak2 la, tahun ni aku balik raya...hehehe..tapi setakat cuti berapa kerat je... balik cuti raya bos da tunggu, bila nak submit report month end..mmm balik2 cuti da meeting..layan je la...pas meeting g beraya umah mr ramli aka my area manager punya umah...walaupun jauh betul umahnya, tapi makanan nye enak2..berbaloi...kenyang perut ku..
october 2008

serius meeting..

posing dulu..

weekend untuk beraya sakan!!!

mula berkumpul dari umah emel ke umah aniza...memang full la hari tu..apa pun seronok gak bila da besar2 ni beraya dari umah ke umah...cuma tak dapat duit raya..malahan kena kuar duit raya plak..haha


amboi..amboi..

beraya sakan nampak?!!!

jom bowling...ni aktiviti terakhir aku bulan ni...walaupun aku tak tau main...aku belasah je la..maap ye kawan2 kerana gue group kita kalah ting tong...hahaha...malam tu aku keja midnite maka kurang konsentrasi sket..lepas main bowling kat sunway piramid jom kita makan kfc kat tempat ku..nyum..nyum.. kfc finger licking good..


yea..yea..sape yang menang?

laparnya...makan kfc beramai2...

seronok betul bila ngan kawan2..ye la bujang lagi..hehehe..harap2 kita akan selalu ada masa nak kuar skali lain kali..

....perlukah pengorbanan jika orang tak tau menghargai?....

Powered by Blogger.